Voor wie is Dru Yoga geschikt?

Eigenlijk is Dru Yoga geschikt voor iedereen, maar als we het specifieker willen benoemen dan komen we op het volgende lijstje 

Hug Life Dru Yoga Venlo | Voor wie
  • Dru yoga is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, ervaren of beginner.
  • Dru yoga is zeer geschikt voor “doemensen”, die hun tempo steeds opvoeren maar ook wel eens rust in hun lijf en hoofd willen
  • voor moeders die het druk hebben met kinderen, huishouden, werk en relatie
  • Dru is ook zeer geschikt voor werknemers die te maken hebben met toenemende werkdruk of stress
  • ouderen die door de yoga weer wat zekerder kunnen worden in hun bewegingen
  • mensen die 1.5 uurtje in de week zichzelf willen/mogen zijn
  • tieners, om de druk van school, relaties, maatschappij en ouders goed aan te kunnen
  • iedereen die behoefte heeft aan rust

Ervaringen van deelnemers

Myrthe
Lees verder
"De yogalessen bij José ervaar ik als toegankelijk en warm. Er is veel aandacht voor je eigen ik en het goed luisteren naar je eigen lichaam. Door middel van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, visualisatietechnieken en de begeleiding van José zoek je de innerlijke verstilling op en kom ik tot mezelf. Hierdoor ontspan ik volledig en voel ik me meer geaard. Dit geeft mij handvaten die ik in het dagelijks leven kan gebruiken om meer tot mezelf te komen op elk moment van de dag."

"Door regelmatig met Dru Yoga bezig te zijn voel ik me meer ontspannen, krachtiger en soepeler. Kortom, het effect van de yoga gaat verder dan alleen op de yoga mat!"
Patrick
Lees verder
Verbazingwekkend hoe de oefeningen en inspiratie soms wel eens tot een week door kunnen werken. Ik voel me fitter, vitaler en meer in mijn kracht.
Renée
Lees verder
In de yogalessen heb ik heel veel dingen geleerd die ik in het dagelijks leven kan toepassen. Ik ben veel meer ontspannen en ik heb meer rust in mijn hoofd. Hiervoor wil ik je heel erg bedanken. De lessen helpen mij enorm en hebben me aan het denken gezet over de belangrijke dingen in het leven.
Lilian
Lees verder
Ik ervaar de les als prettig en ontspannend. Een moment om tot mezelf te komen en mijn hoofd leeg te maken van gedachten. Bovendien voel ik me gedurende de week vitaler en helderder...
Isa
Lees verder
"Sinds een aantal maanden neem ik wekelijks deel aan de Dru Yoga lessen van José Dielen. Het bevalt me ontzettend. Ik ben 19 jaar en leef een druk bestaan met vrienden, familie en veel werk. De yoga lessen leren me om vaker "een stapje terug" te nemen, om meer rust te creëren, oftewel om met meer aandacht en focus de dagelijkse dingen te doen."

"Voor m'n gevoel heb ik sinds de yogalessen alles meer op een rijtje, waardoor ik lekkerder in mijn vel zit. Ik voel me krachtiger, energieker en blijer. Een goede aanrader voor iedereen die het 'een stapje terug' vaak vergeten, overslaan of simpelweg niet weten hoe. De yogalessen leren en ondersteunen je hierin, tijdens de les maar vooral ook voor daarna."

Vragen? Neem contact op