Individuele sessie bij HUG LIFE

Soms sta je voor een kantelmoment in je leven. Je voelt aan alles dat er drastisch iets anders nodig is dan dat je altijd al hebt gedaan. Je weet alleen zelf even niet meer hoe en je kunt daar hulp bij gebruiken…
In een individuele sessie gaan we samen op reis. In een veilige setting begeleid ik je terug naar je eigen wijsheid en kracht, waardoor je meer vanuit je authenticiteit en volheid kunt leven. Normaliter gebruik ik een van de volgende werkvormen:

 • De wijsheid van je lichaam is vaak een directe ingang om te voelen hoe het nu écht met je gaat. Alles wat het je laat zien is bedoeld om je verder te helpen, bedoeld om je terug te brengen naar jezelf.
 • Wat je vanuit de buitenwereld gespiegeld krijgt, zegt vaak iets over jou. Door naar deze spiegels te gaan kijken, krijg je helder welke conditioneringen, patronen en eigen verhalen je ervan weerhouden of zelfs saboteren om vanuit je ware authentieke kracht te leven. Door deze illusie helder te krijgen, voel je een kracht en blijheid vrijkomen om jouw unieke kwaliteiten te leven…
 • Ik kijk “systemisch” dit is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Systemisch werken kan leiden tot inzicht, acceptatie
Hug Life Dru Yoga Venlo | Individuele lessen
Tijdens een sessie maak ik gebruik van de energetische stoelen, bloesemremedies en andere plantmedicijnen. Dit alles doe ik op basis van mijn intuïtie.

Voor iedereen makkelijk te volgen

De energetische stoel, ontwikkeld door Monique Timmers, is een stoel met een hele hoge lichtfrequentie. Door erin te gaan zitten, word je lichtkracht verhoogd en wordt onbalans vanzelf zichtbaar. Alsof je vanaf “boven” naar je uitdaging kijkt, in plaats van vanaf “onder” tegen je probleem op. Dit maakt het proces gemakkelijker en laat je in liefde kijken. Je onbalans kan met behulp van de energetische stoelen, bloesemremedies en andere plantmedicijnen op een eenvoudige manier weer in balans komen.

Tarieven

 • Een sessie per uur € 75,-

  Een sessie duurt 1 à 1.5 uur

 • Remedie € 10,-

  Tijdens de sessie wordt de remedie bepaald

 • Trajecten Op aanvraag

  Ik bied ook in overleg trajecten aan

Love to meet you

Whatsapp of bel me voor vragen of een afspraak
+31 (0)6 49903965

Aanbevelingen

Simone RayerSystemisch coach
Lees verder
"Door mijn 12 wekelijkse sessies bij José heb ik grote stappen kunnen zetten in mijn leven. Mijn leven verandert per sessie naar een leven dat veel meer past bij wie ik werkelijk ben. Ze helpt me elke keer weer contact te maken met mijn authentieke zelf en vanuit die volheid kan en durf ik alles wat me niet meer dient los te laten. José begeleidt je terug naar je ware kracht en geeft je het vertrouwen om naar je eigen wijsheid en intuïtie te luisteren. Vanuit de inzichten die je hiervan krijgt, kan je je leven werkelijk per sessie verbeteren. De manier waarop José werkt maakt dat ik me veilig voel om kwetsbare stukken aan te kijken in mezelf. Het mooie van haar manier van begeleiden is dat ondanks de pijn die soms langskomt, je meteen ook de sleutel ziet om zware stukken in het moment los te laten. Je voelt meteen de bevrijding en de vreugde die vrij komt bij dit proces van bewustwording."
Gerrie LaudyAdemcoach
Lees verder
Ik volgde een bijzonder traject bij José Dielen: 12 wekelijkse sessies met de energetische stoel. Ik had geen idee wat ik kon verwachten maar elke week gebeurde er wel iets moois en ging ik ontspannen en blij naar huis. Energetisch werk gaat voorbij de vorm en dat is in taal lastig uit te leggen. Een dag voor de sessie begon er vaak al iets op te borrelen, er kwam dan een thema naar boven dat tijdens de sessie aan de orde was. Zodra ik op de stoel zat gebeurde alles vanzelf. Inzichten, beelden, gevoelens, emoties, kwamen spontaan op en dingen vielen op hun plek. Wat, waarom en hoe is niet belangrijk, er gebeurde elke keer precies dat wat nodig was. José begeleidde dit super. Ze was aanwezig maar liet het proces zijn eigen gang gaan en bracht precies op de goede momenten iets in. Na 12 weken had ik oude bagage opgeruimd was ik een stuk lichter. Een aanrader voor iedereen die moeiteloos wil opruimen en open staat voor de kracht van zijn/haar zelfhelend vermogen.

Vragen? Neem contact op

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them”, Albert Einstein